Szolgáltatások

Klíma telepítés

Kollégáink szakképzett, Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrált szakemberek. A legkorszerűbb gépekkel és műszerekkel dolgoznak. Gyorsak, precízek és pontosak. Munkánkért minden esetben felelősséget vállalunk. Természetesen a telepítés alatt folyamatosan takarítunk és a levonulás előtt is.

Tovább olvasom ›

Klíma javítás

Vállaljuk: garancia időn belüli és garancia időn túli készülékek javítását, ezen kívül bármilyen típusú klíma készülék gyors alkatrész beszerzését és annak szakszerű cseréjét. Ha nem garanciális a készülék, a javítás árát tekintve sajnos konkrét árat nem tudunk mondani, mivel ez a probléma nagyságától, és a beszerzendő alkatrész(ek) értékétől függ.

Klíma karbantartás

A garanciális időszakban évente két alkalommal feltétlenül sort kell keríteni a klíma karbantartásra. Erre alkalmas a tavaszi és őszi időszak, így a klímát rögtön használatba lehet venni bármilyen hirtelen is érkezik a meleg vagy a hideg odakint. Rendszeres klíma karbantartással megelőzhetjük a baktériumok és vírusok terjedését is.

Tovább olvasom ›

Légtechnika telepítés

Cégünk széleskörű profiljába a légtechnikai és szellőztető berendezések telepítése és kezelése is beletartozik. Meglévő rendszerek felújítását is vállaljuk, célunk, hogy az elavult szellőztető berendezések helyét a korszerű, modern és innovatív berendezések vegyék át.

Hőszivattyú telepítés

A hőszivattyús rendszerek környezetbarát módon, a levegő hőjét hasznosítva állítanak elő úgymond “ingyenes” energiát. Attól függően, hogy a hőt honnan vonják el, megkülönböztetünk geotermikus-, víz- és levegő hőszivattyúkat, ez utóbbin belül pedig levegő-levegő és levegő-víz hőszivattyúkat.

Párakezelő telepítés

Ha túl magas, vagy túl alacsony a páratartalma bármely helyiségének levegője, otthoni és professzionális párátlanító és párásító berendezésinkkel optimális szintre állítjuk be önnek legyen szó akár magán lakásról, irodáról, csarnokról vagy képtárról.

Árképzésünk egyedi, minden esetben konkrét ajánlatot írunk az ingyenes helyszíni felmérést követően.